Donant servei des de 1905

la nostra experiència al llarg dels anys ens possibilita d'oferir-vos els millors productes i la millor qualitat en tot moment

Benvingut al lloc web de CASA LOZANO! Esperem que gaudiu de la navegació pel nostre lloc web i que trobeu tota la informació que necessiteu. Proporcionem una àmplia gamma de serveis de calefacció, ventilació i aire condicionat tant per a particulars com per a empreses. Podeu trobar informació detallada dels nostres serveis en línia o posar-vos en contacte amb el nostre servei d’atenció al client per obtenir ajuda.

A Casa Lozano comptem amb un equip de tècnics altament qualificats que, a més de sumar una llarga trajectòria al sector, estan per atendre de manera ràpida i eficient els seus problemes d’avaries.

Les nostres instal·lacions estan ubicades a Reus, en un punt estratègic que ens permet arribar a tots els racons de la província en un temps rècord. Gràcies a aquesta disposició i diligència, molts clients ens trien sempre com a primera opció.

Júlia Serra
Júlia Serra
20/12/2023
Vaig comprar una vitro portàtil i va sortir defectuosa però ens la van canviar sense cap problema. Molt bon tracte per part de Casa Lozano, gràcies. Recomanable.
Cassy Da Silva
Cassy Da Silva
05/12/2023
Always good
ABP
ABP
12/09/2023
Amables, rápidos, profesionales... Volveré comprar ahí.. Gracias
Huguet Ramon
Huguet Ramon
23/09/2022
Servei ràpid i eficient

SHOWROOM

Visita el nostre SHOWROOM on trobaràs una mostra de les tendencies actuals en dissenys i materials

SERVEIS

La nostra empresa posa a la seva disposició un equip humà altament qualificat capaç de treballar colze a colze amb vostè per assolir la màxima qualitat en els seus projectes.

PROJECTES

Ens encarreguem de gestionar el teu projecte de forma integral i completa, duent a terme totes les fases de la construcció del teu immoble, des de la idea i l’esborrany inicial, el disseny, la gestió administrativa, l’execució de l’obra i un seguiment constant i un assessorament durant tot el procés.

Carrito de compra
Abrir chat
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?